Kontakt Telefon +381 64 57 066 02     Zapratite nas

Image Alt

O Školi Crtanja Tijanart

Tijanart

O nama

Škola crtanja Tijanart je škola slikanja, crtanja i vajanja. Škola crtanja pruža polaznicima sticanje znanja iz dela likovne kulture i umetnosti.

Kod najmlađih Tijanart ima za cilj prepoznavanje i razvoj detetovih potencijala kroz upoznavanje sa likovnom kulturom u skladu sa uzrastom.

Škola crtanja nudi likovno obrazovanje i usavršavanje u svim crtalačkim, slikarskim i vajarskim tehnikama kroz rad sa širokim spektrom materijala.

Škola slikanja, crtanja i vajanja Tijanart ima stručni kadar koji upoznaje decu sa umetnošću kroz crtanje, slikanje i vajanje i uvodi polaznike u savremenu stručnu terminologiju.

Škola crtanja Tijanart nudi mogućnost izbora termina od više ponuđenih, rad u klasičnim tehnikama crtanja i slikanja, uvod u tehnike mozaika, ikonopisanja i kaligrafije. Grupe u kojima se odvija nastava su podeljene prema uzrastu i potrebama polaznika. Održavamo časove slikanja i crtanja za decu u malim grupama do osam polaznika, kao i za početnike i hobiste.

Škola crtanja Tijanart zvanično održava i pripremnu nastavu za upis u srednju dizajnersku školu kao i pripremne časove za upis na likovne akademije. Takođe su mogući i individualni časovi za bilo koji od ovih nivoa.

Škola crtanja Tijanart trenutno broji preko 40 polaznika koji su podeljeni u grupe po uzrastu.

Polaznici u Tijanart školi obrađuju metode slikanja, crtanja i vajanja i time se profiliraju za umetnički poziv ili za bavljenje umetnošću kroz kreativan hobistički rad.

Upis u školu je otvoren tokom cele godine

Novo u školi crtanja

Tijanart škola crtanja nudi novi niz rukotvorina I kurseva za sve one koji žele da savladaju neke od kreativnih veština.

Pored osnovnog programa crtanja, slikanja i vajanja, Tijanart Vam omogućava jednomesečne i dvomesečne kurseve za lako i brzo sticanje novih veština najkreativnijim putem kroz rad sa stručnim timom iz više oblasti (strip, slikarstvo, maketarstvo, vajarstvo, dekupaž, grafika, fotografija).

Kroz sve oblasti Vas vodi stručni tim koji formira grupe od maksimum 10 polaznika. Kursevi će se održavati u lepom ambijentu letnje bašte skole, kao i prostorijama ateljea.