Kontakt Telefon +381 64 57 066 02     Zapratite nas

Tijanart

Boravak

Tijanart boravak – srećno mesto za sve školarce. 

Sa prvim danom nove školske 2018/2019 počeo je sa radom boravaka Tijanart koji djacima i njihovim roditeljima pruža osećaj sigurnosti, sreću, uspeh i smeh svih naših školaraca. 
Nalazimo se u S.Koštunjaku u ulici Matije Gupca 32. Prve su nam komšije Banjička i Miljakovačka šuma, ski-staza, bazeni na Košutnajku, Dedinje, Milošev Konak gde smo česti gosti.
Boravak Tijanart je nešto novo u našem gradu, barem što se edukativnog dela tiče, ali za sada na šta smo najviše ponosni je to da nam je glavna reklama iskustvo i preporuke zadovoljnih roditelja.
Za sada imamo treću generaciju prvaka, prvu petaka i svi su ostvarili svoje uspehe sa odličnim(5.00).
Prostorije našeg boravka čine prostrane dve učionice, učionicu za strane jezike, sobu samo za igru sa mnoštvom zanimljivog sadrzaja. Boravak radi svim radnim danima od 08:00 do 18:00 časova. 
U svakodnevno obavljanje školskih zadataka, priprema za kontrolne zadatke, obnavljanje propuštenog i potrebnog gradiva nudimo i redovan kurs Engleskog jezika koji deca mogu pohadjati prateći školski program kao i napredne nivoe. 
U sklopu boravka imamo i Engleski za decu predškolskog uzrasta koji prati i uvodjenje osnovnih tehnika pisanja, čitanja i računanja. 
U slobodno vreme istražujemo prirodu, gajimo razne biljke, crtamo u prirodi, igramo fudbal, košarku i odbojku na pesku. Brinemo o našim ljubimcima i pravimo zdrave Smoothie kojima čašćavamo naše roditelje kada dolaze pravo sa posla po nas.

Naš boravak