Kontakt Telefon +381 64 57 066 02     Zapratite nas

Tijanart

Art Studio

Privatna škola crtanja, slikanja i vajanja Tijanart je počela sa radom 2014 godine.
Od tada kroz prostorije našeg ateljea prošlo preko stotinu polaznika uzrasta od 4 do 50 godina kroz pohadjanje raznih kurseva.
Za slikare, vajare, maketare, najmladje talente, fotografe, strip majstore i druge.Tokom ovih godina postojanja lep deo dece i dalje raste sa nama sada i kroz nove aktivnosti koje nudi Tijanart.

Likovni Atelje Tijanart raspolaže sa 15 mesta u svakom trenutku, prostranim dvorištem i baštom za rad na otvorenom ukoliko tako zamišljamo.

Kada su grupe najmladjih u pitanju broj dece ne prelazi preko osam, ukoliko nije individualna nastava u pitanju, po želji!
U grupama u kojima su stariji polaznici radimo sa po pet ljudi. Nastava se odvija dva puta nedeljno po dva školska časa ili više ukoliko tako želite. Svaki polaznik radi svojom dinamikom. Svake godine izdvajamo deo veoma uspešnih radova koje istaknemo na godišnjim izložbama. 

Škola crtanja slikanja i vajanja Tijanart je namenjena svakoj populaciji različitih želja i potreba.

Medju nama uvek ima onih koji nisu posebno talentovani ali slikaju i vajaju iz čiste ljubavi. Sa ljubiteljima umetnosti radimo na poseban način. Razbijamo strah i uverenja da nešto treba da izgleda kako je negde rečeno.

 
Ti ljudi takodje mogu da se oprobaju u svim tehnikama i kursevima koje nudimo. 
Umetnički tim koji stoji iza svakog kursa pretežno je sa diplomama Fakulteta Beogradskih Univerziteta. 
Tu su i mladi sada već asistenti koji su sa nama i rasli i sticali znanja i iskustva uz rad sa Tijanom, osnivačem našeg ateljea Tijanart.